Jutalmazzuk
vásárlásait!

Igényeljen most OneCard Hitelkártyát
és 5.000 Ft-ig mi álljuk első vásárlását!

Emellett negyedévente még
5% pénzvisszatérítés is várja!

IGÉNYELJE MOST!

+36
Az akció 2017. június 1-től 2017. november 30-ig tart és az akció időtartama alatt igényelt új OneCard Standard/OneCard Gold Hitelkártyákra* vonatkozik.

Az akció időtartama alatt igényelt OneCard Hitelkártya (főkártya) után a Bank 5.000 Ft egyösszegű jóváírást teljesít, az alábbi feltételek együttes teljesülése esetén:

  • az igényelt és jóváhagyott hitelkeret eléri vagy meghaladja a 300.000 Ft-ot,
  • a hitelkártyához Mobil Banking szolgáltatás kapcsolódik,
  • a hitelkártya a jóváhagyástól számított 30 napon belül aktiválásra kerül,
  • az aktiválástól számított 30 napon belül 25.000 Ft vagy azt meghaladó összegű tranzakció kerül terhelésre a hitelkártya-számlán (főkártyával és/vagy társkártyával végrehajtott vásárlás, készpénzfelvétel útján, vagy csoportos beszedési megbízás, valamint átutalási megbízás teljesítésével), főkártya birtokosnak nincs 5.000 Ft-ot meghaladó és 30 napnál hosszabb ideje fennálló lejárt tartozása a Raiffeisen Bank felé.
Az akcióban kizárólag azok a lakossági ügyfelek vehetnek részt, akik a OneCard Standard vagy OneCard Gold Hitelkártya igénylést megelőző 6 hónapban nem rendelkeztek Raiffeisen Bank által kibocsátott Hitelkártyával, vagy Sokoldalú OKOSkártyával, és nem Premium Banking vagy FWR Private Banking ügyfelei a Raiffeisen Bank Zrt-nek.
Az akciónak további feltételei vannak, amelynek részleteit keresse a Lakossági Kondíciós Listában.
icon 1 5%
negyedévente más ajánlatokkal:
  • most ruhára, cipőre, kiegészítőkre
icon 2 3%
bármelyik műszaki és elektronikai áruházban történő vásárlás után
icon 3 1%
bármelyik élelmiszerüzletben, hiper- vagy szupermarketben történő vásárlás és hitelkeretből teljesített csoportos beszedés után
hitelkártyák

OneCard Standard Hitelkártya THM: 37% OneCard Gold Hitelkártya THM: 39,4%
A tájékoztatás nem teljes körű. A OneCard Hitelkártya aktuális kondícióit a Lakossági Kondíciós Lista tartalmazza.

A THM meghatározása a 2017. június 1-jén aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat, értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A megadott THM érték OneCard Standard Hitelkártya esetén 375.000 Ft-os hitelkeretre, OneCard Gold Hitelkártya esetén a minimális 700.000 Ft-os hitelkeretre és 1 éves futamidőre vonatkozik.

A Kondíciós Lista, a Hitelkártya szerződéses feltételei, és a pénzvisszatérítésre vonatkozó szabályzat elérhetőek a www.raiffeisen.hu/hitelkartya oldalon, valamint országszerte bármely Raiffeisen bankfiókban.
A pénzvisszatérítés összege negyedévente OneCard Gold Hitelkártya esetén legfeljebb 15.000 Ft, OneCard Standard Hitelkártya esetén legfeljebb 10.000 Ft. Az 5%-3%-1% pénzvisszatérítés regisztrációhoz kötött.